EDUCACIÓ EMOCIONAL A LA NATURA. Connectem-nos naturalment!

La innovació és un dels nostres pilars essencials. Per això, a LIPSI obrim noves vies de teràpia com l’educació emocional a la natura. Una modalitat que fa temps que hem incorporat com a complement a un treball psicoterapèutic o com a tractament únic amb molt bons resultats.

Educacio Emocional Natura

Buscar l’equilibri emocional per a superar-nos personalment

L’educació emocional a la natura és un espai que facilita la connexió i la descoberta personal de les emocions, sentiments, pensaments, estratègies i recursos necessaris per a desenvolupar i potenciar les nostres capacitats. Aquest treball a la natura, a més, ajuda a interioritzar els aprenentatges emocionals per a incorporar-los en el dia a dia.

La natura és un entorn ideal que ens permet submergir-nos i treballar la connexió, la coherència i l’equilibri emocional, indispensables pel desenvolupament de competències i habilitats com ara la consciència, la regulació i autonomia emocional, l’autoestima… i moltes més.

L’educació emocional a la natura proporciona experiències, principalment vivencials, amb la intenció d’aprendre a través de diferents recursos com ara el joc, la relaxació i les rutines compartides.

Educacio Emocional Natura 2

Fem treballs grupals i individuals.
Si vols saber més sobre l’educació emocional a la natura, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.