FORMACIÓ

A LIPSI ens apassiona el que fem i, per això, volem que la nostra feina i coneixement no es redueixi només a consulta.

Formacio Lipsi

Realitzem assessoraments i formació en format xerrada, taller o curs, tant per a escoles, empreses, col·lectius professionals i universitats.

La formació contínua ens fa avançar per entendre i atendre les realitats que van sorgint als centres i a les famílies.

Servei a escoles i instituts per professorat, AMPES/AFA i grups escolars

Oferim formació amb un gran ventall de temes relacionats amb les nostres especialitats de logopèdia, psicopedagogia o psicologia: dificultats o trastorns de l’aprenentatge, del llenguatge, tècniques de veu o d’educació emocional.

El punt de partida sempre són les inquietuds i preguntes del professorat o famílies del centre educatiu. Aportem informació, recursos i generem un debat per tal de saber com s’ha de respondre tant des de l’escola com des de la família davant de les necessitats d’infants i joves en aspectes del seu desenvolupament.

Servei per a empreses o personal de la comunicació

T’ensenyem tècnica vocal per a potenciar el 100% de la teva veu i així guanyar en seguretat i triomfar tant en el món de l’empresa i els negocis com en el món de la comunicació.

La veu és part de la teva identitat única i irrepetible i nosaltres t’ensenyem a treure el millor rendiment possible si la comunicació és la base de la teva professió. Si ets docent, entrenador, empresari, comercial, periodista o polític aquesta formació és per tu.

Servei de millora d’habilitats comunicatives per a col·lectius

Curs per millorar les habilitats comunicatives, claus per superar les limitacions i aprendre a parlar amb seguretat. Tu també pots experimentar la increïble sensació de parlar sense por per motivar, persuadir i convèncer.

Junts podem treballar per a millorar les teves habilitats comunicatives i gestionar de manera més eficaç qualsevol situació comunicativa.

Nuvol

Han confiat amb nosaltres:

1 Escola Hospital De La Santa Creu I Santa Pau
2 Uab
3 Uoc
4 Universitat Ramon Llull
5 Iusm Vidal I Barraquer
6 Consell Comarcal Bergueda
7 Ampa Vedruna
8 Escola Galceran El Pinos Baga
9 Escola Olvan
10 Fedac Gironella
11 Zer Baix Bergueda
12 Ies Serrallarga
Formacio Lipsi 2

EXPLIQUEU-NOS EN QUINA TEMÀTICA US AGRADARIA FORMAR-VOS I US AJUDAREM.