LLEGIM AMB BINDING

Som pioners al Berguedà en l’aplicació del MÈTODE UBinding, un sistema d’entrenament lector creat i impulsat per un gran equip d’investigadors de la Universitat de Barcelona.

Llegim Binding Lipsi

Què és el mètode UBinding?

El mètode UBinding és una intervenció que utilitza una plataforma virtual que ofereix entrenament diari i des de casa als infants i joves que presenten dificultats lectores. Incorpora la recerca més capdavantera en psicologia de la lectura i del llenguatge al món clínic.

Logo Binding@2x

Amb només 10 minuts d’entrenament diari, els nens i nenes experimenten una gran evolució en la seva habilitat lectora gràcies a una intervenció intensiva i un acompanyament clínic diari.

Els nostres especialistes monitoren diàriament els resultats dels infants per poder preparar la sessió del dia següent i que millor s’adapta a les necessitats de cada infant. La comunicació entre els nostres terapeutes i les famílies també és diària i les sessions presencials només es produeixen cada 4-6 setmanes.

Llegim Binding Lipsi 2

LA LECTURA ENS OBRE LA MENT

Un bon domini de la lectura és fonamental pel desenvolupament acadèmic quan som petits, i professional quan som grans. Adquirir aquesta habilitat de manera adequada redueix considerablement l’aparició de dificultats associades com la manca de motivació, la baixa autoestima, el fracàs escolar o el patiment que comporta arrossegar un nivell lector baix.

No hem d’oblidar que l’hàbit lector millora el rendiment escolar, motiva l’aprenentatge, estimula el creixement intel·lectual, el llenguatge, la creativitat i la imaginació.

Verd@3x

Si creus que el teu fill o filla, tingui l’edat que tingui, experimenta dificultats lectores, BINDING pot ser una eina molt eficaç.

Les darreres investigacions apunten que el 90% dels alumnes que treballen amb aquest sistema assoleixen el nivell adequat per edat i curs acadèmic.