ESPAI FAMÍLIES

És evident que més enllà de la genètica el que els nostres fills visquin i experimentin durant els primers anys de vida posa les bases i perfilarà l’arquitectura del seu cervell i del seu futur comportament.

Espai Families Lipsi@3x

Gestionar el dia a dia i atendre les seves necessitats no sempre esdevé fàcil.

Espai Families Lipsi 1@3x

El millor regal que mai els podràs fer els teus fills i el que els hi perdurarà més és, sense dubte, dedicar un espai a pensar sobre com actues i respons, des d’on i què podem millorar per atendre’ls i, així, ajudar-los a desenvolupar-se de forma sana i harmònica.

Ser pare i mare és el repte més gran que tindràs i el teu paper té un potencial molt important.

Tots els nens creixen, però no tots els nens creixen igual

Volem el millor per ells, però malauradament no tenim cap garantia que el resultat sigui el desitjat, tot i l’educació que els procurem i l’atenció que els hi dediquem. A la vida hi ha molts factors que no podem canviar, però sí que està a les nostres mans vetllar per fomentar la seva autoestima i autonomia perquè puguin ser més segurs, constructius i disposin d’un desenvolupament intel·lectual i emocional ple.

Cada vegada som més conscients de la importància d’una educació positiva per la bona dinàmica familiar, però ens manquen eines per saber com articular-ho a les nostres vides.
ESPAI FAMÍLIES neix amb l’objectiu d’oferir un espai de trobada, coneixement i suport a les famílies en la seva tasca educativa.

ESPAI FAMÍLIES VA DE NOSALTRES

Espai Famílies va de nosaltres com a corresponsables de la petjada inicial que forja als nostres fills com a persones.

Vertical Line Blanca

Tens dubtes sobre què és millor fer amb els fills i filles? Ho vols fer bé, però no et poses d’acord amb la teva parella? T’interessa conèixer que poden oferir professionals i experts? T’agradaria escoltar l’experiència d’altres famílies?

A ESPAI FAMÍLIES REFLEXIONEM I APRENEM JUNTS