QUI SOM

LIPSI és un centre d’atenció terapèutica integral format per especialistes en el camp de la logopèdia, la psicologia, la psicopedagogia i l’osteopatia.

Qui Som Lipsi 1

Fem el que ens agrada i ens agrada el que fem.

Som unes expertes en el llenguatge, la parla, la veu, la deglució, l’aprenentatge, la conducta i les emocions. Abordem els casos de manera globalitzada integrant els últims avenços terapèutics.

Ens interessa la relació entre el llenguatge i el pensament i, d’aquí, el nostre compromís per potenciar el correcte desenvolupament de les habilitats comunicatives dels casos que atenem.

EL NOSTRE EQUIP

Anna Casals
Psicopedagoga i Logopeda. Directora del centre.

Sóc mare, logopeda i psicopedagoga. M’apassiona la neurociència, la comunicació, el llenguatge i l’aprenentatge. Buscadora incansable d’eines i recursos per millorar els tractaments. Des de fa 20 anys he tingut la sort de dedicar-me al que més m’agrada, l’atenció clínica i la docència.

En una primera etapa, la docència i la clínica van ser un motor d’aprenentatge continu. Vaig ser professora a la Diplomatura de Logopèdia de la Universitat Autònoma UAB i coordinadora del Màster de Neurologopèdia i de Reeducació Miofuncional a l’Escola de Patologia del Llenguatge de l’Hospital Sant Pau de Barcelona, centre pioner en el camp de la logopèdia on també vaig impartir-hi formació en els cursos d’especialització i treballar-hi com a logopeda. L’exigència d’haver de dissenyar plans de formació em va permetre estar envoltada de grans especialistes amb els quals em vaig nodrir professionalment.

Posteriorment vaig decidir tornar al Berguedà per posar en marxa i treballar al capdavant del Servei de Rehabilitació Logopèdica de l’Hospital de Berga on hi he estat durant 12 anys, funció que he compaginat amb la direcció i pràctica clínica de LIPSI; un projecte que va néixer del desig de muntar un centre amb un equip de professionals potent a la comarca. Avui ja us puc dir que crec que ho hem aconseguit i, és per això, que actualment em dedico exclusivament a treballar perquè així continuï.

Maria Massanes

Maria Massanès
Logopeda i consultora de lactància IBCLC

Anna Batlle

Anna Batlle
Logopeda i professora

Rut Vilella

Rut Vilella Esteva
Terapeuta Sistèmica.
Especialista en desenvolupament emocional

Montse Canudas

Montse Canudas
Psicòloga i psicoterapeuta

Montse Davins

Montse Davins
Doctora en psicologia i psicoterapeuta

Chiara

Chiara Pallisera Figueras
Psicòloga i mestra

Montse Subirana

Montse Subirana
Osteòpata, Fisioterapeuta i Psicomotricista

Montse Subirana Osteòpata, Fisioterapeuta i Psicomotricista

Formada com a fisioterapeuta a la EU Gimbernat i com a psicomotricista a l’AEC. He treballat durant 18 anys al CDIAP (Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç) del Berguedà on em vaig especialitzar en l’àmbit infantil. Posteriorment em vaig formar com a osteòpata i especialitzar en osteopatia pediàtrica.

Chiara Pallisera Figueras Psicòloga i mestra

Psicologia a la UB i mestra de primària durant 15 anys.

L’experiència amb el dia a dia a les aules m’ha fet adonar de la manca d’autoconeixement, recursos i eines dels nens i les nenes per afrontar les seves emocions i pensaments.

Per això ara a nivell extern em dedico exclusivament a fer intervencions psicoterapèutiques coneixent molt d’aprop les necessitats que hi ha a les famílies, infants i joves. 

Montse Davins Doctora en psicologia i psicoterapeuta

Formada a l’Institut Universitari en Salut Mental Vidal i Barraquer (Universitat Ramon Llull) i a la Secció Clínica de Barcelona (Institut del Camp Freudià). Dilatada experiència com a psicòloga clínica en l’abordatge d’adults i d’infants, tant en tractaments individuals com de parella i familiars.

Montse Canudas Psicòloga i psicoterapeuta

Llicenciada en Psicologia per la Universitat París VIII de París i en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat Central de Barcelona.

Treballo com a psicòloga dins de la xarxa pública CDIAP del Berguedà i sóc supervisora d’alumnes en pràctiques de psicologia de la UAB.

M’he format com a psicoterapeuta a l’Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica de Barcelona i en MBT-F (Treball amb famílies) a l’Anna Freud National Center for Children and families. També tinc formació i experiència en l’etapa perinatal des de l’embaràs i fins al primer any de vida.

Rut Vilella Esteva Terapeuta Sistèmica.
Especialista en desenvolupament emocional

Terapeuta holística, coach personal, de família i d’organitzacions-equips. Formadora acreditada en autoconeixement i relacions personals. 

Especialista en desenvolupament emocional, conductual i d’autoconeixement en Teràpies Breus Estratègiques, PNL, coaching sistèmic, constel·lacions, brainspotting i wingwave per a evitació i reprocessament del Trauma entre d’altres.

Des de tot aquest ventall d’enfocs terapèutics em permet una mirada àmplia i holística que fa que l’acompanyament terapèutic sigui més ràpid i eficaç per atendre els bloquejos, reptes i dificultats que la persona presenti. Treballem amb la família.

Dilatada experiència en el treball sistèmic a famílies, parelles, infants i adults.

Anna Batlle Logopeda i professora

Logopeda per la UAB i llicenciada en Química.

He estat de professora de secundària durant molts anys on he pogut detectar les dificultats d’aprenentatge més freqüents. 

Experiència en intervenció logopèdica amb infants i joves atenent sobretot a diferents patologies que afecten a la lectoescriptura, el llenguatge i la parla.

Creadora de l’aplicació “Conversem” per millorar la comunicació en l’entorn familiar des d’edats primerenques i ajudar així, a estimular el desenvolupament del llenguatge dels infants.

Maria Massanès Logopeda i consultora de lactància IBCLC

Logopeda per la UAB.
Màster en Rehabilitació de la Veu.
EPL de l’Hospital Sant Pau.

Experiència en avaluació i tractament dels trastorns de parla, veu, llenguatge i disfuncions orofacials.

Consultora Internacional certificada en lactància materna IBCLC. El meu objectiu és ajudar-vos en el procés de lactància perquè sigui fàcil i plaent.

Especialitzada en la Valoració de frenets linguals, fisiologia i anatomia bucal. Formada a The Tongue Tie Institute d’Austràlia.