QUI SOM

LIPSI és un centre d’atenció terapèutica integral format per especialistes en el camp de la logopèdia, la psicologia, la psicopedagogia i l’osteopatia.

Qui Som Lipsi 1

Fem el que ens agrada i ens agrada el que fem.

Som unes expertes en el llenguatge, la parla, la veu, la deglució, l’aprenentatge, la conducta i les emocions. Abordem els casos de manera globalitzada integrant els últims avenços terapèutics.

Ens interessa la relació entre el llenguatge i el pensament i, d’aquí, el nostre compromís per potenciar el correcte desenvolupament de les habilitats comunicatives dels casos que atenem.

EL NOSTRE EQUIP

Anna Casals
Psicopedagoga i Logopeda. Directora del centre.

Sóc mare, logopeda i psicopedagoga. M’apassiona la neurociència, la comunicació, el llenguatge i l’aprenentatge. Buscadora incansable d’eines i recursos per millorar els tractaments. Des de fa 20 anys he tingut la sort de dedicar-me al que més m’agrada, l’atenció clínica i la docència.

En una primera etapa, la docència i la clínica van ser un motor d’aprenentatge continu. Vaig ser professora a la Diplomatura de Logopèdia de la Universitat Autònoma UAB i coordinadora del Màster de Neurologopèdia i de Reeducació Miofuncional a l’Escola de Patologia del Llenguatge de l’Hospital Sant Pau de Barcelona, centre pioner en el camp de la logopèdia on també vaig impartir-hi formació en els cursos d’especialització i treballar-hi com a logopeda. L’exigència d’haver de dissenyar plans de formació em va permetre estar envoltada de grans especialistes amb els quals em vaig nodrir professionalment.

Posteriorment vaig decidir tornar al Berguedà per posar en marxa i treballar al capdavant del Servei de Rehabilitació Logopèdica de l’Hospital de Berga on hi he estat durant 12 anys, funció que he compaginat amb la direcció i pràctica clínica de LIPSI; un projecte que va néixer del desig de muntar un centre amb un equip de professionals potent a la comarca. Avui ja us puc dir que crec que ho hem aconseguit i, és per això, que actualment em dedico exclusivament a treballar perquè així continuï.

Marta Pujolar

Marta Pujolar
Logopeda i mestra

Judit Boladeras

Judit Boladeras
Logopeda

Aida Mejias

Aida Mejías
Logopeda

Montse Canudas

Montse Canudas
Psicòloga i psicoterapeuta

Montse Davins

Montse Davins
Doctora en psicologia i psicoterapeuta

Nuri Perez

Núria Pérez
Formadora, educadora i terapeuta emocional

Montse Subirana

Montse Subirana
Osteòpata, Fisioterapeuta i Psicomotricista

Montse Subirana Osteòpata, Fisioterapeuta i Psicomotricista

Formada com a fisioterapeuta a la EU Gimbernat i com a psicomotricista a l’AEC. He treballat durant 18 anys al CDIAP (Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç) del Berguedà on em vaig especialitzar en l’àmbit infantil. Posteriorment em vaig formar com a osteòpata i especialitzar en osteopatia pediàtrica.

Núria Pérez Formadora, educadora i terapeuta emocional

Màster en Intel·ligència Emocional a les Organitzacions per la Universitat de Barcelona.

Educadora, formadora i terapeuta emocional, experta en entrenar habilitats personals i socials. La meva tasca professional consisteix a acompanyar a infants, joves i adults per a millorar el seu benestar personal i social. També treballo amb famílies, facilitant eines que millorin la convivència. Creadora i impulsora del projecte VadeValors perquè per a mi la vida és qüestió de valors, i de valor.

Montse Davins Doctora en psicologia i psicoterapeuta

Formada a l’Institut Universitari en Salut Mental Vidal i Barraquer (Universitat Ramon Llull) i a la Secció Clínica de Barcelona (Institut del Camp Freudià). Dilatada experiència com a psicòloga clínica en l’abordatge d’adults i d’infants, tant en tractaments individuals com de parella i familiars.

Montse Canudas Psicòloga i psicoterapeuta

Llicenciada en Psicologia per la Universitat París VIII de París i en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat Central de Barcelona.

Treballo com a psicòloga dins de la xarxa pública CDIAP del Berguedà i sóc supervisora d’alumnes en pràctiques de psicologia de la UAB.

M’he format com a psicoterapeuta a l’Associació Catalana de Psicoteràpia Psicoanalítica de Barcelona i en MBT-F (Treball amb famílies) a l’Anna Freud National Center for Children and families. També tinc formació i experiència en l’etapa perinatal des de l’embaràs i fins al primer any de vida.

Aida Mejías Logopeda

Logopeda tant amb menció clínica com educativa i amb formació complementària en parla, llenguatge i lectoescriptura. Experta en la tècnica EMT Estill Voice Craft per a la rehabilitació de la veu.

M’interessa l’estudi de certes dificultats en la comunicació i llenguatge, no només des del punt de vista de la patologia, sinó també des de la persona i les seves qualitats. Per això també tinc formació en Artteràpia.

Judit Boladeras Logopeda

Logopeda amb menció sanitària i educativa per part de la Fundació Universitària del Bages. A més, he cursat el Diploma d’Especialització Universitària en Intervenció Logopèdica en Trastorns de la Veu a la Universitat Ramon Llull.

En l’àmbit clínic, tinc experiència en l’avaluació i la intervenció d’infants i adolescents amb dificultats lingüístiques (llenguatge oral i llenguatge escrit), dificultats de parla, alteracions de la veu i disfuncions orofacials.

Marta Pujolar Logopeda i mestra

Graduada en Logopèdia i especialitzada en Neurologopèdia. També em vaig graduar com a Mestre d’Educació Primària, especialitzada en necessitats educatives especials (NEE).

He impartit monogràfics d’estimulació cognitiva i del llenguatge.